Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

S.M. Hiddema

Physician Assistant Oncologie

Aandachtsgebieden:

- Hormonale therapie bij vrouwen met borstkanker
- Hematologie
- Wetenschappelijk onderzoek, studieparticipatie

Biografie

Siepke Hiddema volgde haar opleiding tot Master Physician Assistant (MPA) aan de Hoge School Utrecht i.s.m. de Universiteit Utrecht. Daarvoor werkte zij o.a. als leidinggevende op de Intensive Care afdeling in het Antoni van Leeuwenhoek en later als  projectfunctionaris voor transmurale zorg in Gouda.

Sinds 2004 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis als Physician Assistant Oncologie/Hematologie. Binnen de oncologie is zij  o.a. verantwoordelijk voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek, scholing van verpleegkundigen, cytostaticaprotocollen en is zij lid van de Oncologiecommissie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.