Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Huisartsen Informatie Portaal (HIP)

Inloggen op het HIP

Bent u huisarts, dan kunt u via GHZ Netwerk inloggen op de Huisartsenportal (HIP). Via een token krijgen huisartsen via een beveiligde manier van inloggen toegang tot patiëntgegevens. Op het HIP vindt de huisarts informatie over opnames en ontslagen in het GHZ en ook specialisten brieven en uitslagen van hun patiënten.

Externe Zorgrelaties fungeert als contactpersoon voor de huisarts als er problemen zijn met-, of aanvullingen zijn voor het (inloggen van het) HIP.

Heeft u nog geen token? Vraag deze dan aan bij Externe Zorgrelaties.

Klik hier om in te loggen op het HIP

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.