Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Bereid u voor op uw afspraak of opname
Lees onze tips en informatie

Hoe kan ik me voorbereiden?

Als u zich wilt voorbereiden op een onderzoek, opname of behandeling in ons ziekenhuis, dan vindt u hier tips en praktische informatie. U vindt hier ook informatie over het elektronisch patiëntendossier (onder uw rechten & plichten). En informatie over de kosten en vergoeding van uw behandeling.

 

Locaties Groene Hart Ziekenhuis

Het GHZ biedt zorg van hoge kwaliteit op vier goed bereikbare locaties: locatie Gouda, locatie Zuidplas, locatie Schoonhoven en locatie Bodegraven.

Locaties Groene Hart Ziekenhuis >

Afspraak polikliniek

Heeft u binnenkort een afspraak bij een van onze specialismen? Lees hier hoe u zich alvast kunt voorbereiden en wat u meeneemt.

Afspraak polikliniek >

Regiobus

De GHZ Regiobus van het Groene Hart Ziekenhuis brengt patiënten naar het ziekenhuis en weer terug naar huis. De 100% elektrische bus is gratis.

Regiobus >

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen voor een operatie of behandeling? Op deze pagina’s vindt u informatie over de voorbereiding op uw verblijf in het GHZ.

Uw opname >

Informatiefilms en patiëntenfolders

Over een aantal behandelingen, afdelingen en spreekuren is een informatiefilm gemaakt. U vindt hier ook al onze patiëntenfolders.

Informatiefilms en patiëntenfolders >

Uw rechten & plichten

Meer informatie over het elektronisch patiëntendossier en over de rechten en plichten die u als patiënt heeft, vindt u op deze pagina’s.

Uw rechten & plichten >

Kosten & verzekeringen

Meer informatie over de kosten van uw behandeling, uw factuur, eigen risico en de vergoeding door uw zorgverzekeraar vindt u op deze pagina’s.

Kosten & verzekeringen >

Informatiebijeenkomsten

Alle inloopdagen en informatiebijeenkomsten over specifieke aandoeningen of thema's zijn hier voor u op een rijtje gezet. Kijk welke voor u interessant zijn.

Informatiebijeenkomsten >
 

Checklist

Zo komt u goed voorbereid op uw afspraak

  • Heeft u een verwijsbrief? Neem deze de eerste keer mee.
  • Neem een geldig indentiteitsbewijs mee (kinderen ook).
  • Bent u ingeschreven en zijn uw gegevens nog actueel?
  • Neem een actueel medicatie-overzicht mee, dit kunt u opvragen bij uw apotheek.
  • Bereid u voor, schrijf vooraf uw vragen op.
  • Neem iemand mee, bijvoorbeeld uw partner of goede vriend(in).
  • Als iets niet duidelijk is, vertel het ons.
Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.