Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Bereikbaarheid locatie Gouda zaterdag 9 juni t/m vrijdag 22 juni

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) is van zaterdag 9 juni t/m vrijdag 22 juni minder goed bereikbaar. Vanwege (voorbereiding aan) hijswerkzaamheden is de toegangsweg naar het ziekenhuis afgesloten vanaf het kruispunt Bleulandweg/Büchnerweg en is parkeergarage P2 alleen bereikbaar via de Ridder van Catsweg/Büchnerweg. Ook kunt u het terrein P1 via de Bleulandweg (hoofdentree) oprijden. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven.

Ook op onderstaand kaartje staat aangegeven hoe u het ziekenhuis kunt bereiken. We verwachten in deze periode meer drukte rondom het GHZ. We raden u dan ook aan op tijd van huis te vertrekken.

Alles op een rijtje

Periode 9 juni t/m 22 juni

  • Wilt u parkeren in de grote parkeergarage P2? U rijdt dan via de Ridder van Catsweg of via P1 (Bleulandweg) het terrein van het GHZ op.
  • Wilt u parkeren in P3? P3 is bereikbaar via het eerste deel van de Büchnerweg. P3 is alleen afgesloten in het weekend van 15-17 juni.
  • Bezoekt u het PET-CT centrum? U rijdt dan via de Ridder van Catsweg of via P1 (Bleulandweg) het terrein van het GHZ op. Parkeren kan onder andere in de grote parkeergarage P2.
  • Bezoekt u het Dialysecentrum? Taxi's kunnen de gebruikelijke Dialyse-parkeerplaatsen in P3 blijven gebruiken. Dit kan gedurende de hele periode van werkzaamheden, uitgezonderd 16 juni. Hoge taxibussen nemen de aanrijdroute via de SpoedEisendehulp. De betreffende taxibedrijven zijn op de hoogte van deze route. Via de lift in P3 kunt u (eventueel in een rolstoel) van en naar het Dialysecentrum worden gebracht.

Waarom zijn deze werkzaamheden nodig?

Het GHZ heeft gebruik gemaakt van twee tijdelijke operatiekamers (OK's). Deze OK's zijn sinds de oplevering van de nieuwbouw niet meer in gebruik. De tijdelijke OK's worden in het weekend van 16 juni met een hijskraan over het dak van het GHZ getild. Deze hijskraan is erg groot en past daarom niet op het GHZ terrein. Om deze hijskraan veilig neer te zetten, wordt de Büchnerweg van 9 tot en met 22 juni gedeeltelijk afgesloten. Zo zorgen we ervoor dat de verhuizing van de tijdelijke OK's op een veilige manier plaatsvindt; zowel voor patiënten, medewerkers als omwonenden van het GHZ.

Lees ook onze veelgestelde vragen en antwoorden over de werkzaamheden

Kaartje GHZ Gouda Afgesloten En Omleidingsroute

Ga direct naar

Vraag & antwoord

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.