Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

GHZ Regiobus

Een 100% elektrische bus van het Groene Hart Ziekenhuis brengt patiënten uit de regio op werkdagen naar het ziekenhuis en weer terug naar huis. De GHZ Regiobus is gratis voor patiënten en één familielid of vriend. Ook klanten van Penders Voetzorg mogen van deze dienst gebruik maken. Het ziekenhuis biedt hiermee een bijzondere service aan haar patiënten. De dienst is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van het GHZ

Bekijk de routes en dienstregeling

Bekijk onze animatiefilm

De opstapplaatsen liggen centraal in de dorpen en zijn gevestigd bij verzorgingstehuizen en/of huisartspraktijken. De afsprakenkaart van het GHZ geldt als vervoersbewijs, neem deze dus zeker mee!

Onze professionele chauffeurs helpen de mensen desgewenst met in- en uitstappen. In de GHZ-Regiobus kunnen geen rolstoelen vervoerd worden, wel invouwbare rollators en kinderwagens. De busdienst is dus geschikt voor jong en oud.
Neemt u voor kinderen onder de vier jaar een veiligheidstoeltje mee. Voor kinderen vanaf vier jaar is een zitverhoger beschikbaar in de Regiobus.

Nieuwe dienstregeling vanaf oktober 2017

Op verzoek van patiënten is de dienstregeling uitgebreid met (extra) opstapplaatsen in Gouda (De Hanepraij), Reeuwijk (De Reehorst) en Bergambacht
(Slothoven). In Bodegraven stopt de bus voortaan bij het nieuwe Medisch Centrum Bodegraven, waar ook de GHZ locatie Bodegraven is gevestigd. De opstapplaats bij De Meent komt hierdoor te vervallen. In Zevenhuizen is de halte verplaatst van Swanla naar De Zevenster. Met de komst van deze opstapplaatsen zijn de vertrektijden van alle routes aangepast. Kijkt u voor de meest actuele vertrektijden in het folderblok op deze pagina.


Regiobus dienstregeling vanaf oktober 2017


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.