Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Werken bij het Groene Hart Ziekenhuis

Het Groene Hart Ziekenhuis is als werkgever open voor iedereen. Dat zie je terug in de werksfeer op onze afdelingen. We zijn trots op onze gedrevenheid en no-nonsens houding. Waarbij iedere medewerker vanzelfsprekend zijn of haar eigen verantwoordelijk krijgt en kan nemen, maar waar we wel betrokken blijven bij elkaar en bij de zorg rond onze patiënten. Want daar draait het tenslotte allemaal om!

 

Onze vacatures

Bekijk hier een actueel en compleet overzicht van onze vacatures per functiegroep. Er zijn regelmatig nieuwe vacatures, dus houd het overzicht in de gaten!

Onze vacatures >

Wat bieden wij

Het GHZ staat open voor nieuwe ideeën, medewerkers staan open voor elkaar. En dat zie je terug in de werksfeer op onze afdelingen.

Wat bieden wij >

Opleiding & Stage

Bij het Groene Hart Ziekenhuis kun je terecht voor diverse stages en werken tijdens je opleiding. Informatie over de verpleegkundige opleidingen, opleidingen tot specialist en tot laborant.

Opleiding & Stage >

Vrijwilligerswerk

Op bijna alle afdelingen van het Groene Hart Ziekenhuis zijn vrijwilligers actief. Als vrijwilliger ontvang je als gastheer/vrouw onze patiënten bij de ingangen van het ziekenhuis en help je mee...

Vrijwilligerswerk >

Competenties

Het GHZ geeft als goed werkgever duidelijk aan wat van de medewerkers wordt verwacht. Het GHZ kent vier basiscompetenties. Daarnaast zijn er functiegebonden competenties.

Competenties >
 

Vragen?
Bel onze HRM Servicedesk!
0182 50 57 58
Of stuur een e-mail >

 

Wat is werken in het Groene Hart Ziekenhuis

  • Bij het GHZ staan collegialiteit, samenwerken en opleiding centraal.
  • Werken bij een grote en betrouwbare werkgever in het Groene Hart.
  • Werken in een ondernemend en modern ziekenhuis.
  • Het ziekenhuis is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar met auto en ov.

Wat kan het GHZ voor jou betekenen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.