Slaapcentrum

ApneuVereniging informatiebijeenkomst

Wanneer:
Waar: Cultuurcentrum Het Kwartier (zij-ingang) - Jan Steenlaan 16b in Stolwijk

De ApneuVereniging organiseert een informatieve bijeenkomst op maandag 23 mei 2022. U bent van hart welkom!

Somnoloog en physician assistent Suzanne Verbeek van het Slaapcentrum in het Groene Hart Ziekenhuis vertelt over apneu en overgewicht (obesitas). Daarnaast spreek Bep van Noorde namens de MaskerRaad over soorten cpap-maskers en het gebruik en onderhoud daarvan.

Voor en na de presentaties kunt u bij de stand van de MaskerRaad maskers bekijken en informatie krijgen.


Locatie

Cultuurcentrum Het Kwartier (zij-ingang)
Jan Steenlaan 16b
2821 VB Stolwijk

De zaal is open vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur.


Aanmelden

U kunt zich aanmelden per telefoon of per email bij:

Henk Verhagen: 06-38506861
Cees Vos: vos@apneuvereniging.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.6

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 450 beoordelingen