Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Externe Zorgrelaties

Bij onze relatiemanagers verwijzers Marloes Braber, Déan Smits en Kitty Schuurbiers kunt u als verwijzer terecht voor alle vragen en opmerkingen die niet over één specifieke patiënt gaan. U kunt denken aan vragen over de afstemming van de zorg tussen de eerste en tweede lijn, het aanbod in ZorgDomein, evenementen, zaken die u opvallen, goede ideeën om de samenwerking te verbeteren, etc.

De afdeling Externe Zorgrelaties zet zich in voor een goede samenwerking tussen het ziekenhuis en haar verwijzers. De relatiemanagers zijn te bereiken via externezorgrelaties@ghz.nl of (0182) 50 50 26.

Ga naar onze website voor verwijzers voor de meest actuele informatie

Team Externe Zorgrelaties GHZ Marloes Dean En Kitty

V.l.n.r.: Marloes Braber, Déan Smits en Kitty Schuurbiers 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.