Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiƫntenportaal

Symposium ''Als ik het even niet meer weet''

Wanneer:
Waar: mboRijnland Gouda

Op donderdag 22 juni 2023 organiseert het Groene Hart Ziekenhuis in samenwerking met mboRijnland, Hoornbeeck en Vroegtijdig Schoolverlaters Gouda (VSV) het symposium "Als ik het even niet meer weet".

In de praktijk en bij onderwijsinstellingen merken we dat steeds meer jongeren kampen met sociale problematiek. Dit leidt soms tot vroegtijdig stoppen met de stage of zelfs de school verlaten zonder diploma. Dit willen we natuurlijk met zijn allen voorkomen. Want zeg nou zelf, iedereen heeft toch recht op een diploma en een mooie toekomst?

Het doel van het symposium
  • Bewustwording van wat er speelt bij jongeren en hoe we ze het beste kunnen ondersteunen;
  • Op welke wijze kunnen we signalen herkennen;
  • Wat kunnen we doen, wie kunnen we inschakelen;
  • Het bieden van handvatten aan de studenten, het sociale netwerk van de student, werkbegeleiders, praktijkopleiders en docenten.
Voor wie?

Voor zorginstellingen uit de omgeving Gouda, werkbegeleiders, verpleegkundigen, studenten, ouders van studenten en praktijkopleiders.

Aanmelden

Bekijk meer informatie over het symposium op werkenbijghz.nl/symposium. Op die pagina vind je ook een formulier waarmee je je kunt aanmelden voor het symposium.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen