Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Stomaverpleegkundige

Inloopbijeenkomst stoma

Wanneer:
Waar: Groene Hart Ziekenhuis, Locatie Gouda, vergaderruimte poli Interne Geneeskunde, volg route 89. 

De regio Zuid-West van de Stomavereniging nodigt u in samenwerking met het Groene Hart Ziekenhuis uit voor de inloopbijeenkomsten. Stomadragers, partners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. 

Tijdens deze bijeenkomst is er onder het genot van een kopje koffie of thee volop gelegenheid lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen. Indien mogelijk zal er een stomaverpleegkundige aanwezig zijn om medische vragen te beantwoorden.

De inloopbijeenkomst is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. 

Vragen

Heeft u vragen over de bijeenkomsten? Neem dan contact op met:
Mw. Liesbeth van Dinther
l.vandinther@stomavrijwilliger.nl / 0655756404

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen