Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Gynaecologie en Verloskunde

Workshop ‘Ouderschap en hechting met je baby’

Wanneer:
Waar: CJG Nieuwerkerk aan den IJssel- Raadhuisplein 35, Nieuwerkerk aan den IJssel

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert binnenkort een workshop over ouderschap en hechting met je baby voor zwangere vrouwen en hun partner. Tijdens deze workshop zal de jeugdverpleegkundige van het CJG alles vertellen over de verandering die het ouderschap met zich meebrengt, het belang van contact met je baby en hoe jullie je zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op het ouderschap.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Ouderschap begint voor de geboorte
  • Ruimte maken voor veranderingen
  • Verwachtingen over het ouderschap en jullie baby
  • Leer je baby voor de geboorte kennen
  • Leer je baby na de geboorte nog beter kennen
  • Hechting

Deze workshops zijn gratis. Op de website van het CJG kun je je opgeven voor deze workshop.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen