Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Cardiologie

Hartfalen informatieavond

Wanneer:
Waar: Groene Hart Ziekenhuis, Green Restaurant, begane grond

Hartfalen is een ziekte waar klachten in de loop van de tijd kunnen toenemen en uitbreiden. Laat u daarom informeren tijdens deze informatieavond en kom te weten welke zorg de Cardiologie in het GHZ u hierin kan bieden.

Hartfalen is een ziekte waar klachten in de loop van de tijd kunnen toenemen en uitbreiden. De pompfunctie van het hart schiet tekort, dat kan komen door veel verschillende oorzaken. Het verloop en de klachten van hartfalen wisselt per patiënt. De gevolgen van de symptomen kunnen voor de patiënt en diens naasten erg groot zijn. Dus, het is belangrijk om u te laten informeren over hartfalen en welke zorg de Cardiologie GHZ u hierin kan bieden.

Op de informatieavond is een diëtiste aanwezig die meer vertelt over zout, kruidengebruik en hoe u omgaat met een vochtbeperking. Er is informatie over Zorgmaatje aan Huis en Sport Gouda vertelt over de beweegmakelaar. Ook is er een interactieve workshop door de fysiotherapeuten van de afdeling Hart Revalidatie.

Aanmelden kan via aanmeldencardiologie@ghz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen