Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Gynaecologie en Verloskunde

Voorlichtingsavond borstvoeding

Wanneer:
Waar: Groene Hart Ziekenhuis - volg route 34

Hoe begin je met het geven van borstvoeding? Hoe weet je of jouw baby voldoende drinkt? En wat doe je als het niet (meer) lukt om borstvoeding te geven? Deze vragen komen aan bod tijdens de informatieavond over borstvoeding. Natuurlijk kun je ook al je andere vragen stellen.

Volg route 34 in ons ziekenhuis om de locatie te vinden.

De lactatiekundigen vertellen over de voordelen van borstvoeding voor jou en jouw baby en alle praktische aspecten: aanleggen, houdingen, effectief drinken en kolven. Met allerlei video's krijg je een duidelijk beeld over het geven van borstvoeding. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en het maken van een persoonlijke afspraak. Ook kun je informatiemateriaal meenemen of inzien. Partners zijn ook van harte welkom!

Aanmelden kan via Afd.FBreceptie@ghz.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen