Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

Help ons verbeteren

Patiënt als Partner

Bent u in ons ziekenhuis en vallen u zaken op of begrijpt u niet goed waarom bepaalde dingen gebeuren? Laat het ons weten. Wij leren graag van u. Deze samenwerking noemen we in het Groene Hart Ziekenhuis 'Patiënt als Partner'.

Lees meer over het programma Patiënt als Partner

Bekijk ook ons filmpje waarin we u uitnodigen uw ervaringen en verbeterideeën te delen:

Uw verbeteridee

Onderstaand formulier kunt u gebruiken om uw verbeteridee met ons te delen. Vul het formulier in en klik onderaan op de oranje knop [versturen]. U ontvangt de verzendbevestiging op uw scherm.

Uw tip of suggestie
Uw gegevens
Aanhef*
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.