GHZ adviseert bezoekers en patiënten mondkapje te dragen

Om het oplopende aantal coronabesmettingen in Nederland terug te dringen, heeft de regering het advies gegeven om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. Naar aanleiding hiervan hebben wij onze maatregelen aangescherpt. Vanaf vandaag geven we bezoekers en patiënten het dringende advies om in het ziekenhuis een mondkapje te dragen.

We vragen bezoekers om een eigen mondkapje mee te nemen dat de mond en neus goed omsluit en pas af te doen na het verlaten van ons ziekenhuis. Deze maatregel geldt op al onze locaties.

Het dragen van een mondkapje is een aanvulling op onze andere maatregelen:

  • Houd anderhalve meter afstand
  • Desinfecteer uw handen
  • Beantwoord de screeningsvragen bij de hoofdingang
  • Kom alleen naar uw afspraak. Als het niet anders kan, mag een begeleider mee. In dat geval vragen we de begeleider ook een mondkapje te dragen.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten voor uw afspraak aanwezig bent
  • Ga na uw afspraak zo snel mogelijk naar huis, tenzij u aanvullende onderzoeken krijgt

We hopen op uw begrip en medewerking. Zo houden we samen de zorg zo veilig mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.4

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen