GHZ breidt aantal bedden corona-verpleegafdeling uit

Omdat het aantal op te nemen covid-patiënten in onze regio verder toeneemt, breidt het Groene Hart Ziekenhuis het aantal bedden op de corona-verpleegafdeling verder uit tot voorlopig 16. Om voldoende verpleegkundigen in te kunnen zetten op de covid-afdelingen, zullen daarom vanaf morgen 2 van de 8 OK's worden gesloten. Dit betekent dat het GHZ een aantal niet-urgente operaties moet uitstellen. Patiënten om wie dit gaat worden zelf telefonisch door het ziekenhuis geïnformeerd. Uiteraard gaan medisch urgente, spoed en semi-spoed operaties gewoon door.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.4

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen