Open brief: het GHZ heeft uw hulp nodig

Het coronavirus zorgt er voor dat we als samenleving een stap terug moeten doen. Meer stappen dan gewenst, omdat de afgelopen weken het aantal besmettingen fors is toegenomen. Daarom nemen we maatregelen. Dat doen we niet voor niets. Dat doen we voor elkaar.

Wij werken dagelijks hard en vol overgave voor iedereen die zorg nodig heeft. Voor uw zieke moeder, uw partner, uw kind of buurman en misschien op dit moment ook wel voor u. Wij willen die zorg heel graag blijven geven.

Samen zorgen we voor elkaars veiligheid. Daarom is het heel belangrijk dat u zich houdt aan een aantal regels. Wij vragen u bijvoorbeeld om alléén naar uw afspraak te komen, dus zonder uw partner of begeleider. Behalve als u echt begeleiding nodig heeft natuurlijk. Deze regel is nodig om drukte in ons gebouw te voorkomen. Tegelijkertijd beseffen we ook dat we hierdoor minder gastvrij zijn dan anders. Ook vragen we u dringend wanneer u verkoudheidsklachten heeft met de afdeling te overleggen voordat u naar het ziekenhuis komt. Samen zoeken we dan naar een oplossing.

We rekenen op uw begrip. En we vragen u om hierin samen met ons op te trekken en niet boos te reageren als we u vriendelijk op deze of andere regels aanspreken. Zorgt u voor ons? Dan kunnen wij veilig voor u zorgen. Samen staan we sterker!

Namens al onze collega's,

Maikel van Oosterhout
Voorzitter Medische Staf

Riëtte Oudenaarden
Voorzitter Verpleegkundig Stafbestuur

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.4

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen