GHZ krijgt goede beoordeling in onderzoek 'Beste ziekenhuizen 2020'

Het weekblad Elsevier heeft de resultaten gepubliceerd van hun onderzoek 'Beste Ziekenhuizen 2020'. Het GHZ heeft een goede beoordeling gekregen: net als voorgaande jaren behaalt het GHZ 3 van de maximaal 4 te behalen punten! Hiermee scoren we bovengemiddeld. We scoren zelfs maximaal op het onderwerp veiligheid, onderdeel van de medische zorg.

Het onderzoek 'Beste ziekenhuizen' is een jaarlijkse meting. Het weekblad Elsevier vergelijkt daarbij ± 500 indicatoren van de ca. 1500 die de ziekenhuizen jaarlijks aanleveren bij de IGJ en Zorginstituut Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen