Aanscherping bezoekregeling vanaf 25 december

Het leveren van goede zorg is onze eerste prioriteit. Vanwege het oplopende aantal coronapatiënten in ons ziekenhuis, is het GHZ genoodzaakt om eind deze week de bezoekregeling verder aan te scherpen.

Dit betekent dat vanaf vrijdag 25 december (1e kerstdag) opgenomen patiënten maximaal één bezoeker per dag mogen ontvangen. De bezoektijden zijn op alle dagen van 18.00 tot 20.00 uur, inclusief weekenden en feestdagen. Hiermee komt de extra  bezoektijd in de weekenden te vervallen.

Wij begrijpen dat, zeker tijdens de feestdagen, de verdere beperking van de bezoektijd zeer vervelend is voor onze patiënten, hun familie en naasten. Maar deze maatregelen zijn een noodzakelijke stap om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen. Wij rekenen daarom op uw begrip en medewerking.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen