Bloedprikken alleen op afspraak bij de polikliniek Bloedafname

Vanaf 1 maart is de polikliniek Bloedafname in het Groene Hart Ziekenhuis alleen nog op afspraak te bezoeken. Dit geldt voor bloedprikken, maar ook voor het inleveren van speeksel, urine en ontlasting. De inloopmogelijkheid komt daarmee te vervallen.

Vanwege de anderhalve meter afstand regel is er minder plek in de wachtruimtes. Door iedereen op afspraak te laten komen, kunnen we het aantal patiënten dat de polikliniek bezoekt goed over de dag verdelen. Zo is het voor iedereen makkelijker om de coronamaatregelen na te leven.

Patiënten kunnen zelf online een afspraak maken via www.ghz.nl/afspraakbloedafname of bellen naar tel.: (0182) 75 72 31. Op onze andere bloedafnamelocaties kunnen patiënten nog wél zonder afspraak terecht.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.4

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 684 beoordelingen