GHZ moet operaties opnieuw uitstellen

Zowel op onze IC als op de corona-verpleegafdeling neemt het aantal patiënten weer toe. Doordat wij extra zorgmedewerkers op deze afdelingen nodig hebben, moeten wij helaas opnieuw een aantal planbare operaties uitstellen. 

Spoedoperaties en oncologische operaties gaan gewoon door. Operaties die mogelijk worden uitgesteld zijn in elk geval operaties die niet binnen zes weken gedaan hoeven te worden. Wij nemen contact op met onze patiënten als de operatie of behandeling nu niet doorgaat. Hoort de patiënt niets, dan gaat de afspraak door. We vinden het erg vervelend voor onze patiënten en hopen dat we over niet al te lange tijd weer alle operaties kunnen laten doorgaan. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen