Versoepeling (bezoek)maatregelen

Omdat het aantal besmettingen steeds verder terugloopt, kunnen we onze maatregelen versoepelen. In dit nieuwsbericht leest u de maatregelen die ingaan vanaf maandag 7 juni.

Bezoek en begeleiding

Vanaf maandag 7 juni is het weer mogelijk om één begeleider mee te nemen naar uw afspraak op de polikliniek. Op de kinderafdeling is het zelfs mogelijk om met twee volwassenen mee te gaan. Ook fijn is dat er weer vaker bezoek bij onze patiënten mag langskomen. Naast het bezoekmoment van 18.00-20.00 uur, komt er een extra blok bij van 14.00-16.00 uur. Voor beide momenten geldt nog wel één bezoeker per keer.

Mondkapjes

Vanaf 7 juni is het ook toegestaan om met uw eigen mondkapje het ziekenhuis te betreden. Bij de hoofdingang delen we alleen nog mondkapjes uit aan patiënten en bezoekers die deze zijn vergeten mee te nemen. Het dragen van een mondkapje blijft dus nog wel verplicht, net als de anderhalve meter afstand en het desinfecteren van uw handen. Ook als u al gevaccineerd bent!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen