Coronamaatregelen per 25 september

Vanaf aanstaande zaterdag (25 september) worden in Nederland de coronamaatregelen versoepeld. In de zorg moeten we altijd rekening houden met kwetsbare patiënten. Het coronavirus is nog niet weg en het blijft belangrijk om verspreiding van het virus te voorkomen. Daarnaast kent onze regio nog een hoog aantal besmettingen. Daarom blijft bij ons voorlopig de 1,5 meter maatregel van kracht.

Wijziging bezoekersregeling

De bezoekersregeling zal voorzichtig versoepeld worden. Vanaf dit weekend mag elke patiënt maximaal twee bezoekers per tijdsblok ontvangen. Voorheen was dit er maximaal één. Zijn er al twee bezoekers aanwezig? Dan vragen we u om een andere keer te komen. Houd hierbij rekening met de actuele bezoektijden (maandag t/m zondag tussen 14.00 – 16.00 uur en tussen 18.00 – 20.00 uur).


Overige maatregelen blijven ongewijzigd

Later dit jaar, wanneer hopelijk het aantal besmettingen is afgenomen, volgen er wellicht meer versoepelingen. Voor nu blijven wij onze bestaande maatregelen hanteren. Dit betekent dat de anderhalve meter afstand in ons ziekenhuis verplicht blijft. Is het bij uw bezoek niet mogelijk om voldoende afstand te houden? Dan vragen we u om een mondkapje te dragen.

Kijk voor de overige maatregelen en meer informatie over een veilig bezoek aan ons ziekenhuis op www.ghz.nl/veiligbezoek. Veel dank voor uw begrip en medewerking.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.6

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 450 beoordelingen