ICT-storing bij Groene Hart Ziekenhuis opgelost

Ons ziekenhuis heeft vanmiddag twee uur te maken gehad met ICT-storing. Hierdoor zijn een aantal operaties uitgesteld, konden poli-afspraken niet doorgaan en was de SpoedEisende Hulp beperkt open. Inmiddels is de storing opgelost.

De noodprocedure is direct succesvol opgestart waardoor de veiligheid van onze patiënten niet in gevaar is geweest. Inmiddels is de storing opgelost en zijn de operatiekamers, SpoedEisende Hulp en poli’s weer geheel open. We vinden het erg vervelend dat de afspraken van een aantal patiënten niet door kon gaan. Met hen nemen we zo snel mogelijk contact op om een nieuwe afspraak te plannen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen