Patiënten met afweerstoornis ontvangen uitnodiging 3e vaccinatie

Patiënten van het Groene Hart Ziekenhuis met een afweerstoornis of sterk verminderd immuunsysteem die in aanmerking komen voor een 3e vaccinatie ontvangen deze week een uitnodiging.

Veel patiënten zijn na een vaccinatie met het Janssen-vaccin of twee vaccinaties met een ander vaccin voldoende beschermd tegen het coronavirus. Maar er zijn patiënten, bijvoorbeeld patiënten met een afweerstoornis of sterk verminderd immuunsysteem, die na twee vaccinaties onvoldoende antistoffen hebben opgebouwd. Voor deze patiënten kan een 3e vaccinatie zorgen voor betere bescherming tegen het coronavirus. Zij ontvangen deze week een uitnodiging van het ziekenhuis waarmee zij een afspraak kunnen maken bij de GGD. 

Bekijk voor veelgestelde vragen over deze vaccinatie of meer informatie de website van het RIVM

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen