Aangescherpte maatregelen vanaf 6 november

Vanaf zaterdag 6 november gelden in Nederland weer scherpere coronamaatregelen om besmettingen te voorkomen en de druk op de zorg te verminderen. Wij informeren u graag over wat dit betekent voor uw bezoek aan ons ziekenhuis.

Vanaf zaterdag 6 november zullen in het Groene Hart Ziekenhuis de volgende maatregelen worden doorgevoerd:

  • Het dragen van een mondkapje binnen het ziekenhuis wordt weer verplicht
    Ook als u bij een patiënt aan het bed zit. Deze maatregel geldt voor zowel bezoekers als personeel. Dit mondkapje krijgt u van ons bij binnenkomst. Het is ook toegestaan om uw eigen mondkapje te gebruiken.
  • Kom alleen naar uw afspraak
    Zo beperken we het aantal mensen in ons ziekenhuis. Alleen wanneer het echt noodzakelijk is, is begeleiding toegestaan. Kinderen mogen wel maximaal één begeleider mee.
  • Elke patiënt mag maximaal één bezoeker per tijdsblok ontvangen
    Voorheen betrof dit twee bezoekers per tijdsblok, maar ook deze maatregel moeten wij aanscherpen. Is er al een bezoeker bij de patiënt? Kom dan op bezoek tijdens een ander tijdsblok.
  • Bezoekers kunnen helaas niet meer blijven eten bij de patiënt.

In de zorg moeten we altijd rekening houden met kwetsbare patiënten. Daarom vragen we u nog steeds om de 1,5 meter afstand te houden.

Veel dank voor uw begrip en medewerking. Kijk voor meer informatie over alle geldende maatregelen op onze corona pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen