Onderzoek naar brandmelding OK-complex

Einde van de middag ging een brandalarm af in ons OK-complex. Er vonden op dat moment geen operaties plaats en de veiligheid van onze patiënten en medewerkers is geen moment in het geding geweest.

De brandweer was snel ter plaatse, nam een rooklucht waar en doet samen met de technische diensten onderzoek. We hebben nauw contact met de brandweer om de oorzaak te achterhalen. Tot daar meer duidelijkheid over is, is het OK-complex gesloten en geldt een SEH-stop. 

Update 20:30 uur: de brandweer heeft aangegeven dat het OK-complex veilig is. De rooklucht is inmiddels verdwenen. Samen met de technische dienst heeft de brandweer de luchtbehandelingsinstallatie van het ziekenhuis gecontroleerd en daar is geen oorzaak gevonden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 534 beoordelingen