Politieassistentie bij GHZ wegens agressie tegen ambulancepersoneel

Op zondagavond 28 november werd het ambulancepersoneel bij onze SpoedEisende Hulp (SEH) lastiggevallen. Een patiënt maakte het de ambulancebroeders zeer moeilijk en wegens de ernst van de situatie werd de politie erbij gevraagd om te assisteren. 

Door toename van het aantal coronapatiënten loopt de druk op de zorg steeds verder op. Onze medewerkers proberen altijd met hart en ziel iedereen te helpen en alle patiënten de juiste zorg te geven. Dag en nacht. Maar we hebben helaas steeds vaker te maken met dit soort agressie tegen onze artsen, verpleegkundigen en andere (zorg)collega's. Dat helpt niet.

Wanneer wij voor u of uw naaste zorgen, blijf dan rustig en toon begrip voor de maatregelen. Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om u of uw naaste zo goed mogelijk te helpen. Alleen dan kunnen wij ons werk doen. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.6

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 450 beoordelingen