Babyboom in het GHZ

Het afgelopen jaar zijn er in ons ziekenhuis maar liefst 2279 prachtige baby’s geboren. En dat is een record! Hoe dat kan? 'Door de coronacrisis zien we een stijging,' vertelt Jeanet, teamleider van ons Vrouw Kind Centrum. 'Maar ook door alle nieuwe wijken en inwoners in het Groene Hart komen meer vrouwen naar ons ziekenhuis om te bevallen.' Wij zijn natuurlijk trots op alle baby's én ouders, hoeveel het er ook zijn.

Lees het volledige artikel op AD.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.6

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 450 beoordelingen