Kankerpatiënten brengen ode aan steun en toeverlaat Bianca

Een hartverwarmende ode van patiƫnten aan onze hemato-oncologieverpleegkundige Bianca Boekhorst in het AD Groene Hart op de Dag van de ode aan de Zorg. 'Dit is heel lief en warm en ik ben heel erg verrast, want je doet dit werk voor de patiƫnten. Het is heel dankbaar om hen in een onzekere en emotionele tijd te kunnen helpen.'

Lees het volledige artikel op AD.nl

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.6

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 450 beoordelingen