Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Versoepelingen vanaf 18 februari

Heeft u binnenkort een afspraak in ons ziekenhuis of wilt u een patiënt bezoeken? Vanaf vrijdag 18 februari versoepelen wij weer een aantal van onze maatregelen.

Zo is het weer toegestaan om begeleiding mee te nemen naar uw afspraak op de polikliniek. Daarnaast verruimen wij onze bezoekregeling weer. Dit betekent dat dagelijks doorlopend bezoek mogelijk is van 13.30 tot 20.00 uur en dat elke patiënt twee bezoekers gelijktijdig mag ontvangen. Voor het VrouwKindCentrum, het Dagbehandelcentrum, de Corona-afdeling en de Intensive Care gelden afwijkende bezoekregels.

In het GHZ is het verplicht een mondneusmasker te dragen en anderhalve meter afstand te houden. Heeft u corona klachten (hoesten, niezen, koorts) of een positief geteste huisgenoot? Kom dan niet naar het ziekenhuis! Hiermee beschermen we onze kwetsbare patiënten.

Meer informatie voor een veilig bezoek aan ons ziekenhuis vindt u op www.ghz.nl/veiligbezoek
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen