Mijn GHZ

Hier vindt u uw
patientendossier

Contractgesprekken met VGZ verder in 2023

Het Groene Hart Ziekenhuis en VGZ zijn er niet in geslaagd om voor het einde van 2022 een contract voor 2023 met elkaar te sluiten. VGZ en GHZ hebben met elkaar afgesproken de gesprekken over een contract in 2023 te hervatten.  

Voor alle overige zorgverzekeraars geldt dat de afspraken voor 2023 rond zijn. Enige uitzondering hierop is de EUCARE Natura Select Polis, waarvoor het GHZ in 2023 geen contract zal hebben (voor de overige polissen van EUCARE heeft het GHZ dus wel een contract).

Bent u van plan om uw zorgverzekering voor 2023 te wijzigen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Dat kan tot en met 31 december 2022. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u in hoeverre uw behandeling in het Groene Hart Ziekenhuis volgend jaar door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Een actueel overzicht van de afspraken 2023 vindt u op onze pagina 'Gecontracteerde verzekeraars 2023'.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen