Mijn GHZ

Hier vindt u uw
patientendossier

GHZ heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract voor 2023

In de afgelopen weken is het Groene Hart Ziekenhuis erin geslaagd om met bijna alle zorgverzekeraars tot passende contracten voor 2023 te komen.

Het Groene Hart Ziekenhuis is enkel nog met zorgverzekeraar VGZ (en bijbehorende labels) in gesprek over een contract voor 2023. Op dit moment is niet duidelijk of het GHZ en VGZ deze gesprekken voor 1 januari 2023 weten af te ronden.

Voor alle overige zorgverzekeraars geldt dat de afspraken voor 2023 rond zijn. Enige uitzondering hierop is de EUCARE Natura Select Polis, waarvoor het GHZ in 2023 geen contract zal hebben (voor de overige polissen van EUCARE heeft het GHZ dus wel een contract).

Bent u van plan om uw zorgverzekering voor 2023 te wijzigen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Dat kan tot en met 31 december 2022. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u in hoeverre uw behandeling in het Groene Hart Ziekenhuis volgend jaar door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Een actueel overzicht van de afspraken 2023 vindt u op onze pagina 'Gecontracteerde verzekeraars 2023'.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen