Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiƫntenportaal

GHZ sluit eerste contracten met zorgverzekeraars voor 2023

Het Groene Hart Ziekenhuis is de afgelopen maanden met zorgverzekeraars in gesprek geweest om ook voor 2023 weer contracten af te sluiten. Nog niet met alle zorgverzekeraars zijn deze gesprekken afgerond. Afhankelijk van de uitkomsten van deze gesprekken zijn er voor u misschien wijzigingen betreffende uw zorgverzekering.

Met Zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, ONVZ, ENO en EUCARE (met uitzondering van de EUCARE Natura Select Polis) zijn de afspraken voor 2023 inmiddels rond. Met de andere zorgverzekeraars lopen de gesprekken nog. Op dit moment is niet duidelijk of GHZ op 1 januari met alle zorgverzekeraars de afspraken rond heeft.

Bent u van plan om uw zorgverzekering voor 2023 te wijzigen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Dat kan tot en met 31 december 2022. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u in hoeverre uw behandeling in het Groene Hart Ziekenhuis volgend jaar door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Een actueel overzicht van de afspraken 2023 vindt u op onze pagina 'Gecontracteerde verzekeraars 2023'.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen