Mijn GHZ

Hier vindt u uw
patientendossier

GHZ heeft contractering 2023 afgerond

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft voor 2023 met alle zorgverzekeraars een contract gesloten. Alleen voor de budgetpolis van EUCARE (EUCARE Natura Select Polis) geldt dat er geen contract is. 

Wilt u zeker weten of uw zorgverzekeraar een behandeling in het Groene Hart Ziekenhuis vergoedt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Een actueel overzicht van de afspraken 2023 vindt u op onze pagina 'Gecontracteerde verzekeraars 2023'.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen