Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Nurses Know Better

Een uitgebreid artikel over ons programma Nurses Know Better in de Volkskrant. We zijn trots op dit programma en vinden het ontzettend belangrijk om het professioneel leiderschap van onze verpleegkundigen te vergroten.

Artsen en verpleegkundigen hebben een andere expertise maar zijn gelijkwaardig in hun rol als zorgverleners van de patiënt. Voor meer inspraak van verpleegkundigen is een cultuurverandering nodig, die we door o.a. Nurses Know Better in het GHZ met verpleegkundigen, artsen en alle andere betrokken collega’s vormgeven.

Je leest hier het volledige artikel 


Wil je meer weten over Nurses Know Better?

Luister dan ook de podcast 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen