Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Stemmen in het GHZ

Op 15 maart 2023 zijn de Provinciale Staten- en Waterschapverkiezingen. In het GHZ wordt een stemlokaal ingericht op de 1e verdieping. Op deze manier maken wij het zo eenvoudig mogelijk voor patiënten, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers om hun stem uit te brengen.

 

Woont u in Gouda?

Dan kunt u met uw stempas(sen) en een legitimatiebewijs in het GHZ stemmen voor de Provinciale Staten verkiezing en voor het Waterschap Rijnland.

Let op: Woont u in het waterschap Schieland en de Krimpenerwaard (postcodegebied 2808 of 2809) dan kunt u alleen voor de Provinciale Staten stemmen in het GHZ.

Voor het Waterschap Schieland en de Krimpenerwaard kan alleen gestemd worden bij de Chocoladefabriek en Kindcentrum de Ontdekkingsreizigers.

 

Woont u buiten Gouda maar wel in de provincie Z-H en/of het waterschap Rijnland?

Dan kunt u ook stemmen in het GHZ maar dan moet u wel eerst een kiezerspas aanvragen.

Een kiezerspas vraagt u aan in uw woongemeente. Dit kan op 2 manieren:

  • Schriftelijk/digitaal tot en met vrijdag 10 maart 2023 (kijk daarvoor op de website van uw woongemeente)
  • In persoon/mondeling bij uw woongemeente uiterlijk tot 14 maart 2023 12:00 uur. Neem een legitimatiebewijs mee.

 

Woont u in een andere provincie of ander waterschap?

Dan kunt u helaas niet in het GHZ stemmen.

 

Volmacht

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf te gaan stemmen kunt u een andere kiezer machtigen om dit voor u te doen. Dit heet stemmen bij volmacht. De persoon die wordt gemachtigd, kan de volmachtstem alleen tegelijkertijd met zijn eigen stem uitbrengen.

Informatie

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/verkiezingen of op de website van uw woongemeente.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen