Mijn GHZ

Hier vindt u uw
patientendossier

Vandaag geen staking in het GHZ

Vandaag is een landelijke staking afgekondigd waarbij veel ziekenhuizen in Nederland een zondagsdienst hanteren. Ondanks dat het GHZ de staking steunt, nemen we zelf niet actief deel. Dit betekent dat wij vandaag naast de spoedeisende zorg ook reguliere zorg verlenen. Heeft u vandaag een afspraak in het ziekenhuis, dan gaat deze dus gewoon door.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen