Mijn GHZ

Hier vindt u uw
patientendossier

Rampoefening 10 mei

Op woensdag 10 mei vindt tussen 06.30 uur en 08.30 uur een gezamenlijke rampoefening plaats voor zorgverleners van de ambulancedienst en het ziekenhuis. 

Op de afdelingen Spoedeisende Hulp (SEH), polikliniek Chirurgie, Intensive Care en Radiologie worden acteurs ingezet als slachtoffers en naasten. Het is belangrijk voor onze zorgverleners om te oefenen met opvang van grote aantallen slachtoffers voor wanneer een grootschalige ramp in de omgeving zich voordoet. De oefening heeft geen invloed op onze patiëntenzorg.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.5

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen