Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Chirurgen en interventieradiologen waarschuwen voor aneurysma's op vrijdag 13 oktober

Weet u wat een aneurysma is en of u tot de risicogroep behoort? Onze chirurgen en interventieradiologen vragen op vrijdag 13 oktober aandacht voor deze gevaarlijke aandoening in winkelcentrum Bloemendaal in Gouda.

Onze chirurgen en interventieradiologen geven van 10.00 - 16.00 uur in winkelcentrum Bloemendaal in Gouda informatie over een verwijde lichaamsslagader (want dat is wat een aneurysma is). U kunt al uw vragen hierover aan hen stellen. Ook kunnen mensen met een mogelijk risico op zo’n verwijde ader ter plaatse en kosteloos een echo laten maken van de buikaorta. Zo voorkomt u dat u later in uw leven verrast wordt door de aandoening en het mogelijk niet meer te behandelen is.

Wereldwijd lijden ongeveer 2,4 miljoen mensen aan een buikaneurysma. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.ghz.nl/aorta

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen