Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiƫntenportaal

GHZ sluit eerste contracten met zorgverzekeraars voor 2024

Het Groene Hart Ziekenhuis is de afgelopen maanden met zorgverzekeraars in gesprek geweest om ook voor 2024 weer contracten af te sluiten. Nog niet met alle zorgverzekeraars zijn deze gesprekken afgerond. Afhankelijk van de uitkomsten van deze gesprekken zijn er voor u misschien wijzigingen betreffende uw zorgverzekering.

Met Zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, CZ, ASR, DSW, VGZ, Salland en EUCARE (met uitzondering van de EUCARE Natura Select Polis) zijn de afspraken voor 2024 inmiddels rond. Met de andere zorgverzekeraars lopen de gesprekken nog. We verwachten voor het eind van het jaar met alle verzekeraars (met uitzondering van de EUCARE Natura Select Polis) een overeenkomst te sluiten.

Mocht u willen weten of we een overeenkomst hebben gesloten met uw zorgverzekeraar, kunt u een actueel overzicht vinden op onze website 'Gecontracteerde verzekeraars 2024'.

Bent u van plan om uw zorgverzekering voor 2024 te wijzigen of over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Dat kan tot en met 31 december 2023. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u in hoeverre uw behandeling in het Groene Hart Ziekenhuis volgend jaar door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen