Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiƫntenportaal

GHZ wil parkeerplekken personeel realiseren

Het Groene Hart Ziekenhuis is voornemens om op de plaats van voormalig Groencentrum Bloemendaal extra parkeerplekken voor personeel te realiseren.

De extra plekken zijn hard nodig. Vanwege bouwwerkzaamheden op het ziekenhuisterrein zijn diverse parkeerplaatsen weggevallen. Met de huur van de grond van het voormalig Groencentrum gaat het ziekenhuis een extra parkeerplaats aanleggen. Personeel kan dan weer dichtbij het ziekenhuis parkeren.

Eind november wordt de vergunning voor sloop van het tuincentrum en aanleg van de parkeerplaats bij de gemeente Gouda ingediend. De werkzaamheden die daarna volgen, zullen weinig tot geen overlast voor omwonenden met zich meebrengen. Het recht van overpad blijft behouden.

Naar verwachting kunnen de eerste medewerkers vanaf herfst 2024 gebruik maken van het parkeerterrein.

Heeft u hier een vraag over? Stel uw vraag hier via ons contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen