Mijn Groene Hart Ziekenhuis

Hier vindt u uw
patiëntenportaal

Jochem Oosting treedt aan als lid Raad van Bestuur GHZ

De Raad van Toezicht van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) heeft Jochem Oosting  benoemd als lid Raad van Bestuur. Vanaf 13 mei 2024 vormen Jochem Oosting en Lodewijk de Beukelaar samen de Raad van Bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis.

Oosting (49) begon zijn loopbaan als juridisch adviseur bij een Haags adviesbureau. In 2006 maakte hij bewust de overstap naar de zorgsector en trad hij aan als adviseur van de Raad van Bestuur van het Haga Ziekenhuis. Vanaf 2009 is Oosting werkzaam in het Erasmus MC, eerst als Hoofd Juridische Zaken en sinds 2017 als directeur van het Thoraxcentrum Erasmus MC. Ook bekleedt Oosting een aantal bestuurs- en toezichthoudende functies in de zorg.

Voorzitter Raad van Toezicht Henk Hagoort: “De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming van Jochem Oosting. Met zijn brede ervaring in de zorgsector vormt hij straks samen met Lodewijk de Beukelaar en het co-bestuur een krachtig team. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat zij gezamenlijk de goede koers van het ziekenhuis zullen voortzetten en daarmee de strategische ambities van het Groene Hart Ziekenhuis kunnen realiseren.”

Zelf zegt Oosting over zijn benoeming: “In de gesprekken die ik de afgelopen tijd in het GHZ voerde, heb ik een enorme onderlinge verbondenheid en gedrevenheid gezien. De mensgerichte benadering voor de patiënt van vandaag én morgen straalt er van af. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met de collega’s van het Groene Hart Ziekenhuis verder te bouwen aan de zorg van morgen van en voor de inwoners en zorgprofessionals van Midden-Holland.”

Tot het aantreden van Jochem Oosting blijft Maikel van Oosterhout aan als ad interim lid Raad van Bestuur van het GHZ.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

8.7

Beoordeling op Zorgkaart Nederland
op basis van 400 beoordelingen