Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Mortuarium

Het overlijden van een familielid of een naaste is een aangrijpende gebeurtenis. Als iemand in het ziekenhuis overlijdt, moet een aantal praktische zaken geregeld worden. Met de informatie op deze pagina willen wij u hierbij helpen. Wij wensen u sterkte in deze moeilijke periode.

Mortuarium Groene Hart Ziekenhuis

Het Groene Hart Ziekenhuis beschikt over een mortuarium. Hier wordt de overledene naartoe overgebracht nadat de nabestaanden afscheid hebben genomen op de verpleegafdeling. Het beheer van het mortuarium berust bij Cura Mortu Orum Mortuariabeheer b.v. (CMO b.v.), een gespecialiseerde mortuariumbeheerder. Een medewerker van CMO b.v. neemt de verzorging van de overledene op zich, en handelt op correcte wijze de noodzakelijke administratieve zaken af.

Contactgegevens Cura Mortu Mortuariabeheer b.v.:
Het Lingehuis
Koppelsedijk 10
4191 LC Geldermalsen
Postbus 335
4190 CH Geldermalsen
0345 580770
http://curamortuorum.nl/

Meer informatie en kosten

Bekijk via de website van Cura Mortu Mortuariabeheer de informatiebrochure 'Formaliteiten bij overlijden'.

Bekijk via de website http://curamortuorum.nl/tarieven/ ook de 'Tarieven mortuariumzorg'  die gelden in het Groene Hart Ziekenhuis.

Lees ook de informatie over noodzakelijke zorg en wenselijke zorg op de website van Cura Mortu Mortuariabeheer.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.