Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Om gebruik te maken van onze sollicitatiewebsite wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar de sollicitatie-omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over de sollicitatieprocedure bij het GHZ. 

GHZ Behandelwijzer app

De GHZ Behandelwijzer app geeft u alle relevante informatie over uw behandeling (of de behandeling van uw kind of naaste) in ons ziekenhuis in een overzichtelijke tijdlijn. Het voordeel van de GHZ Behandelwijzer is dat u van de app berichten en herinneringen krijgt op momenten die tijdens de behandeling voor u van belang zijn.

Vul de behandeldatum in

Vul de datum van de behandeling in zodra u deze weet. De dag voor een operatie krijgt u dan bijvoorbeeld een seintje met belangrijke informatie over nuchter blijven (niet eten en drinken).

Hoe gebruikt u de GHZ behandelwijzer?

Download de app op uw tablet of smartphone. U kunt de app downloaden in de App Store of Google Play. Zoek naar: 'GHZ Behandelwijzer' en druk op het betreffende item om deze te downloaden en te installeren. Open vervolgens de app, kies uw  behandeling en voer de datum van de behandelding* in (als u deze al weet). Druk op de knop 'Start' en alle voor u relevante informatie is direct zichtbaar op uw tijdlijn.

* De behandeldatum is altijd aan te passen. Druk hiervoor op 'Instellingen' rechtsonder in de app. Het is belangrijk de behandeldatum in te vullen zodra deze bekend is. U krijgt dan namelijk de herinneringen voor uw behandeling op de juiste tijd.

Overige instellingen van de app

Rechts onderin uw scherm klikt u op het tandwiel icoon om de instellingen van de GHZ Behandelwijzer aan te passen.

- Bij 'Behandeling' selecteert u uw behandeling. De app opent altijd met de behandeling die u als laatste geselecteerd heeft.
- Bij 'Gebeurtenis' voert u de datum van uw behandeling in, zodra u deze weet.
- Bij 'Notificaties' kunt u de push notificaties uit- of aanzetten. Laat deze aanstaan als u de herinneringen op de juiste tijd wilt ontvangen.
- Bij 'Lettergrootte' kunt u kiezen voor een normaal of groot lettertype.
- Bij 'Overig' kunt u de 'Algemene Voorwaarden' voor het gebruik van de app lezen en bij 'Over de app' vindt u technische informatie over de app

Contactinformatie

Onderin uw telefoonscherm kunt u contact aanklikken. U vindt hier de contactgegevens van de afdeling waar u onder behandeling bent.

Welke behandelingen staan in de app

KNO

- Trommelvliesbuisjes bij kinderen

Orthopedie

- Totale heupprothese
- Totale knieprothese
- Knie: operatie voorste kruisband

GHZ Behandelwijzer Op Uw Telefoon

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.