Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

Samen+

Alrijne Ziekenhuis (Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn) en Groene Hart Ziekenhuis werken intensief samen om de kwaliteit van de zorg voor patiënten met kanker verder te verbeteren, onder de noemer Samen+ (voorheen Oncologie Netwerk West)

Logo _Samen+

Dit gebeurt aan de hand van onze vijf speerpunten:

Korte wachttijden: Alle wachttijden zijn hier te vinden.

Zorg dichtbij: Onderzoeken, de meeste behandelingen, de follow-up en nazorg vinden plaats in het eigen ziekenhuis. Als een behandeling op een andere locatie nodig is, regelen we dat voor onze patiënten.

Ervaren behandelteams: Onze behandelteams bestaan uit artsen en verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in bepaalde soorten kanker. Gezamenlijk hebben zij meer kennis, meer ervaring en meer behandelmogelijkheden. Dit leidt tot betere genezingskansen en de hoogste kwaliteit van zorg.

Patiënt centraal: Wij regelen de zorg rondom de situatie van de patiënt, afhankelijk van de diagnose en passend bij zijn/haar wensen.

Eén aanspreekpunt: Een gespecialiseerd verpleegkundige (casemanager) begeleidt de patiënt en coördineert het gehele zorgtraject.

Hiermee lopen de ziekenhuizen van Samen+ voorop op het gebied van kwaliteit van zorg. Zie voor een uitgebreidere toelichting van de speerpunten onze patiëntenfolder in het folderblok op deze pagina: Oncologie Netwerk West.

Informatiefilm Samen+

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.