Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

C. Laumans

Anesthesioloog

Een anesthesioloog richt zich op de narcose of plaatselijke verdoving voor en tijdens een ingreep.

De anesthesioloog is tevens betrokken bij de zorg voor patiënten tijdens en na een operatie. Goede pijnbestrijding is hier een onderdeel van. Daarnaast houdt de anesthesioloog een Preoperatief spreekuur. In overleg met u wordt dan bepaald wat tijdens de operatie de meest geschikte vorm van verdoven is. Op de Polikliniek Pijnbestrijding behandelt de anesthesioloog patiënten met chronische pijnklachten en pijnklachten als gevolg van kanker.

Gerelateerde specialismen

Alle specialismen >

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.