Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

C.A. van Assen - van Tilburg

Longarts

Aandachtsgebieden:

- COPD-ketenzorg
- Slaapapneu en andere slaapstoornissen

Biografie

C.A. (Karin) van Assen heeft de opleiding tot longarts gevolgd in het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Sinds 2002 is zij werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis.

Zij is een van de twee Co-bestuurders van het ziekenhuis. Tevens maakt zij deel uit van het Stafbestuur met als aandachtsgebied contact met de eerste lijn. 

Longartsen diagnosticeren en behandelen aandoeningen binnen de borstholte, met uitzondering van hart en grote bloedvaten. Een belangrijk deel van het werk van de longartsen betreft ziekten zoals astma, chronische bronchitis, emfyseem (COPD), longontsteking, longembolie, longkanker en het slaapapneusyndroom.

Voor mensen met slaapapneu (OSAS) is er de zogenaamde multidisciplinaire slaappoli. Hier kunnen patiënten met klachten van snurken en moeheid terecht op één gezamenlijk spreekuur van de longarts, KNO-arts en de gespecialiseerd Slaapzorg professional.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.