Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

D. Stam

Oncologieverpleegkundige

Biografie

Dianne Stam volgde haar basis verpleegkundige opleiding in het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Vervolgens volgde zij haar opleiding tot oncologieverpleegkundige in het UMC Radboud. Dianne heeft jarenlange ervaring binnen de Oncologie in verschillende ziekenhuizen. In de periode 2010-2014 werkte zij in het Team Thuiszorgtechnologie van ZorgBrug. 

Sinds september 2014 is zij het mammateam komen versterken als casemanager voor oncologische patiënten in het Groene Hart Ziekenhuis. Zij  is het eerste aanspreekbeurt voor borstkankerpatiënten en hun naasten en is verantwoordelijk voor de totale zorg en logistiek binnen het zorgpad borstkanker. In januari 2015 is Dianne gestart met de opleiding tot mammacareverpleegkundige. Dianne is lid van de Tumorboard Mamma-oncologie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.