Ik wil gebruikmaken van:

Om van het Huisartsen Informatie Portaal gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook  informatie over het HIP.

Om van het GHZNetwerk gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen.
Op onze website vindt u ook informatie over inloggen op het GHZNetwerk.

Om van Babybeeld gebruik te kunnen maken, wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan.
Op onze website vindt u ook informatie over Babybeeld

Om gebruik te maken van 'Mijn GHZ vragen' wordt u naar een andere omgeving doorverwezen; klik op inloggen om direct naar deze omgeving te gaan. Op onze website vindt u ook informatie over Mijn GHZ vragen. 

E. Molenaar

Reumatoloog

Aandachtsgebied:

- Beeldvorming

Biografie

Dr. T.H.E. Molenaar werd Amsterdam in het Slotervaart Ziekenhuis, Reade en het VUMC opgeleid tot reumatoloog. In 2003 promoveerde zij op het proefschrift "Clinical and radiological studies in inactive rheumatoid arthritis.

Vanaf 2007 werkt zij als reumatoloog in het Groene Hart Ziekenhuis. Zij oefent de reumatologie in volle breedte uit, maar speciale aandachtsgebieden zijn reumatoide artritis en kristalziekten. Verder houdt zij zich bezig met de musculoskeletale echografie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Lees meer informatie over cookies en hoe u deze uit kunt zetten.